gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Рівненщині відзначили соціально відповідальних бізнесовців

01 вересня 2022

Напередодні Дня підприємця на Рівненщині визначили кращих представників малого і середнього бізнесу. У заході, який щорічно проводить Асоціація платників податків Українивзяв участь начальник Управління Держпраці у Рівненській області Юрій Наконечний.

На зустрічі із бізнесовцями посадовець відповів на низку запитань, що стосувалися змін трудового законодавства та дозвільної системи в умовах війни.

Очільник Управління Держпраці наголосив на партнерсько-консультаційній позиції Держпраці, наданні максимальної допомоги в адаптаційному становленні бізнесу в умовах війни. Водночас закликав підприємців до усвідомленої співпраці, спрямованої на легалізацію ринку зайнятості Рівненщини.

Підприємці отримали відзнаки від керівників області за результатами минулорічної діяльності: високий рівень сплати податків до бюджетів, створення робочих місць, реалізацію соціальних програм тощо. В числі найсумлінніших платників податків 27 підприємств галузей промисловості, сільського господарства, будівництва, харчової та переробки, наданні послуг.

Більше інформації з питань трудових відносин під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua