gov.ua Державні сайти України
Пошук

Волинь: на ДКП «Луцьктепло» обговорили ефективність системи управління охороною праці

31 серпня 2022

Напередодні нового опалювального сезону відбулася робоча зустріч-нарада за участі посадових осіб Управління Держпраці у Волинській області та представників ДКП «Луцьктепло» щодо стану охорони праці на підприємстві.

Зустріч провели на території однієї із модернізованих котелень, де сторони обговорили стан реалізації та ефективність системи управління охороною праці на підприємстві. Окрім того, навели ситуативні приклади виникнення небезпечних факторів під час експлуатації обладнання та дії персоналу для попередження виникнення можливих ризиків.

До слова, фахівці ДКП «Луцьктепло» детально розповіли про технічні аспекти проекту модернізації системи теплопостачання міста в рамках «Проєкту реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьк». Зокрема, з метою енергозбереження, проведенозаміну застарілих котлів, реконструкцію котелень, встановлено потужний біопаливнийальтернативний котел.

За підсумками наради визначено механізм взаємодії між інспекторами Управління Держпраці та фахівцями підприємства щодо належного функціонування системи управління охорони праці та проведення спільних тренінгів на робочих місцях.

Більше інформації з питань трудових відносин у період воєнного стану на сайті Держпраці https://cutt.ly/OLqLOJ7 та на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua/.