gov.ua Державні сайти України
Пошук

Сумщина: роменському меблевому підприємству надали консультацію щодо організації охорони праці

17 червня 2022

Керівництво Виробничо-торгівельного колективного підприємства «Роменський меблевий комбінат» отримало від Управління Держпраці консультативну допомогу з питань організації праці на робочому місці.

Під час зустрічі обговорили особливості організації безпечної праці в мовах воєнного стану з урахуванням особливостей виробництва.

Посадовці Управління нагадали присутнім про необхідність проведення інструктажів, навчання та перевірки знань з охорони праці, вимоги під час вантажно-розвантажувальних робіт, проведення робіт з інструментами та пристроями, виконання робіт на висоті.

В ході спілкування роботодавці отримали відповіді щодо адміністративних послуг та спрощення процесу набуття права на виконання робіт підвищеної небезпеки і на експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки в умовах воєнного стану.

Крім того, посадовці запропонували відвідати інформаційний портал Держпраці https://pratsia.in.ua/, де кожен роботодавець чи працівник може знайти багато корисної інформації щодо консультаційної підтримки, примусової праці, організації безпечної праці на виробництві тощо.