gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Рівненщині під час зустрічі з бізнесом розповіли про нові консультаційні сервіси Держпраці та інформкампанію «Україна працює»

08 червня 2022

На Рівненщині триває діалог влади і бізнесу. Активну участь у бізнес-зустрічах, ініційованих головою обласної військової адміністрації, бере Управління Держпраці. Під час чергового спілкування учасникам було окреслено можливості консультаційної підтримки Держпраці.

Звертаючись до учасників заходу, начальник Управління Держпраці Юрій Наконечний зазначив, що для зручності та оперативності діалогу створено низку інформаційних сервісів Держпраці. Зокрема, широкий спектр актуальних питань можна вирішити за допомогою інформаційного порталу https://pratsia.in.ua/

Посадовець також повідомив, що для розширення консультаційної підтримки роботодавців і працівників у період воєнних дій Держпраці запустила нову інформаційну кампанію “Україна працює!”. Її підтримує Проєкт МОП “На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні”.

Вже під час зустрічі зацікавленість у продовженні діалогу з Управлінням Держпраці та отримання консультаційного супроводу виявили керівники Асоціації легкої промисловості області, підприємств сільгосппереробки та інші.