gov.ua Державні сайти України
Пошук

Чернівецька область: на практичному тренінгу відпрацьовано безпечне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у житлових будинках

02 червня 2022

Безпечне проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у багатоквартирних житлових будинках обласного центру – тема практичного тренінгу, який організували фахівці відділу нагляду на виробництві, об’єктах підвищеної небезпеки, у машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Чернівецькій області.

Учасниками тренінгу стали працівники  АТ «Чернівцігаз», а саме слюсарі, котрі здійснюють технічне обслуговування та обстеження внутрішньобудинкових мереж та обладнання житлових будинків населених пунктів області. 

Захід відбувся на базі однієї із багатоквартирних житлових споруд Чернівців.

Під час навчання посадовці Управління Держпраці проаналізували обставини та причини аварій, пов’язаних з використанням газу в побуті на території регіону упродовж останніх років. 

У практичній частині семінару відпрацювали дії газовиків у разі настання аварійних ситуацій  при проведенні відповідних газонебезпечних робіт.

До проведення тренінгу також долучилися представники відділу профілактики страхових випадків Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в області та обласної ради профспілок.