gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Тернопільщині інспектори праці залучатимуться до мобільних груп, які надаватимуть допомогу внутрішньо переміщеним громадянам

01 квітня 2022

В. о. начальника Управління Держпраці Ігор Хаварівський провів робочу зустріч з представниками благодійної організації «Благодійний Фонд «Рокада», діяльність якого спрямована на зміцнення захисту та надання гуманітарної та соціально-психологічної допомоги цивільним громадянам, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Україні.

За результатами заходу обговорено подальшу співпрацю між обома структурами, зокрема, щодо залучення до мобільних груп благодійного фонду, окрім психологів та соціальних працівників, також й інспекторів праці Управління Держпраці.

Фахівці мобільної бригади здійснюватимуть виїзди у місцях масового розміщення внутрішньо переміщених громадян у місті Тернополі та області та надаватимуть соціально-психологічну допомогу, а також консультуватимуть з актуальних питань трудового законодавства та протидії торгівлі людьми.

ДОВІДКОВО

Благодійна організація «Благодійний фонд «Рокада» є багаторічним виконавчим партнером Агентства ООН у справах біженців. Наразі Фонд є присутнім на Київській, Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій та Івано-Франківській областях.