gov.ua Державні сайти України
Пошук

Рівненщина: підготовлений Управлінням Держпраці тематичний постер допомагає роз’ясненню новацій в оплаті праці медпрацівників

17 лютого 2022

 

У медичних закладах Рівненщини триває інформаційно-роз’яснювальна робота з питань оплати праці медичних працівників, яку проводять фахівці Управління Держпраці. Питання превенції стосуються новацій, введених у дію постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.2022 № 2 «Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я».

Посадовці Управління Держпраці вже побували в понад 30 закладах охорони здоров’я області. Вони поінформували керівництво закладів про підвищення базового рівня заробітної плати лікарів та медичних сестер та наголосили на неприпустимості переведення працівників на умови неповного робочого дня без їх згоди та без достатніх законних підстав.

Посадовці Управління Держпраці підготували тематичний постер «Оплата праці медичних працівників» для розміщення в закладах охорони здоров’я. Тож усні роз’яснення підсилює візуалізована інформація про норми постанови №2.