gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: працівникам ТОВ ВТК«ОЛМАКС» наголошено на вимогах безпеки під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт

11 лютого 2022

Додержання вимог безпеки під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт та робіт на висоті – основна тема семінару проведеного посадовцями Управління Держпраці у Хмельницькій області для працівників ТОВ «Виробничо-торгівельна компанія «ОЛМАКС».    

Під час заходу роз’яснено вимоги, що зазначенні у Правилах охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання, а також інші основні аспекти законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці і промислової безпеки, які безпосередньо стосуються суб’єкта господарювання.

Акцентовано увагу на обов’язковому додержанні вимог безпеки та захисту здоров’я під час використання обладнання, що надається працівникам для використання у роботі.


Наголошено, що роботодавець повинен вживати необхідних заходів для забезпечення того, щоб протягом строку своєї експлуатації обладнання утримувалося на рівні, шляхом належного технічного обслуговування і ремонту відповідно до вимог експлуатаційних документів на обладнання.

Проаналізовано стан виробничого травматизму та запропоновано основні профілактичні заходи з метою попередження виробничого травматизму та аварійних ситуацій.

За результатами семінару працівникам ТОВ ВТК «ОЛМАКС» рекомендовано впроваджувати на підприємстві ризико-орієнтовний підхід до системи управління охороною праці та здійснювати постійний контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною на виробничих об’єктах.