gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Київщині посадові особи ГУ Держпраці провели 38 інформаційно-роз’яснювальних заходів на будівельних об’єктах

07 лютого 2022

Посадові особи відділу нагляду у будівництві ГУ Держпраці у Київській області провели у столиці на будівельному майданчику ТОВ «БІЛД ЛАЙФ» інформаційно-роз’яснювальний захід, спрямований на попередження виробничого травматизму та аварій під час виконання робіт підвищеної небезпеки.

Участь у робочій зустрічі також взяли відповідальні за безпечну роботу на будівельному об’єкті: керівництво ТОВ «БІЛД ЛАЙФ», начальники дільниць, виконроби, майстри.

Посаді особи зробили акцент на основних причинах аварій та нещасних випадків, які трапляються на будівельних об’єктах, зокрема при виконанні робіт на висоті, експлуатації вантажопідіймальних кранів. Окрім цього мова йшла щодо обов’язкового отримання дозволів на експлуатацію та декларацій відповідності матеріально-технічної бази з питань охорони праці та промислової безпеки.

Також було проведено роз’яснювальну роботу стосовно недопуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

У січні посадовими особами ГУ Держпраці у Київській області проведено 38 інформаційно-роз’яснювальних заходів на будівельних об’єктах міста Києва і Київської області.

Зокрема, робочі зустрічі відбулися з представниками ТОВ «Сантехмонтаж Київ», ТОВ «Нова Англія Білдінг», ТОВ «БК Сфера Люкс», ТОВ «Блік Ягуар», ТОВ «ДБК-Індустрія» тощо.

Інформаційно-роз’яснювальна робота, спрямована на попередження нещасних випадків на будівельних об’єктах Київщини триватиме й надалі.