gov.ua Державні сайти України
Пошук

Запоріжжя: між територіальними органами Держпраці та Держпродспоживслужби підписано Меморандум про співробітництво й партнерство

26 січня 2022

25 січня начальник ГУ Держпраці у Запорізькій області Олександр Бабенко та начальник ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області Владислав Катченко підписали Меморандум про співробітництво та партнерство.

Метою угоди є консолідація зусиль щодо забезпечення реалізації державної політики з питань здійснення державного ринкового нагляду, недопущення поширення на вітчизняному ринку нехарчової продукції, яка становить серйозний ризик суспільним інтересам, виявлення фактів порушення законодавства про рекламу, зокрема, додержання вимог до реклами послуг із працевлаштування.

Меморандум передбачає координацію дій управлінь, взаємодію між ними та обмін інформацією про стан додержання законодавства, контроль за яким входить до повноважень структур.

Після підписання Меморандуму відбулася робоча нарада, в ході якої було обговорено шляхи його реалізації, спільні заходи, спрямовані на безпечність нехарчової продукції, на яку поширюється дія технічних регламентів, що є об’єктом нагляду сторін, профілактична робота серед суб’єктів господарювання.