gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Вінниці відбулася нарада з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах області

21 січня 2022

Заступник начальника Управління Держпраці у Вінницькій області Сергій Гаєв взяв участь у робочій нараді з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах Вінницької області, відносно яких порушено провадження у справі про банкрутство.

На заході також були присутні представники обласної адміністрації, Пенсійного фонду, Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Регіонального відділення Фонду державного майна України у Вінницькій області, територіальних управлінь статистики, податкової та виконавчої служб.

Під час наради заслухано пояснення арбітражного керуючого та обговорили стан справ щодо погашення 22273,22 тис. грн  заборгованості із заробітної плати та 9330,3 тис. грн боргу з платежів до Пенсійного фонду України, які рахуються за підприємствами-боржниками області, що перебувають у процедурах банкрутства. Зокрема, учасники засідання обговорили проблемні питання, що виникають при здійсненні процедури банкрутства суб’єктів господарювання, а також окреслили перспективи та шляхи її погашення.