gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: працівникам ПП «Подільськенерго» наголошено на вимогах безпеки при виконанні робіт в діючих електроустановках

20 січня 2022


Фахівці
відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці  у Хмельницькій області надали технічну консультацію на робочих місцях працівникам ПП «Подільськенерго».

Основні питання, які були обговорені з працівниками підприємства – організаційні та технічні заходи під час виконання робіт в діючих електроустановках та обслуговування кабельних ліній.

Крім того, присутнім роз’яснено вимоги, що зазначенні у Правилах безпечної експлуатації електроустановок споживачів, а також Правилах експлуатації електрозахисних засобів щодо відповідальності працівників за організацію користування та утримання засобів захисту.

Наголошено, що відповідно до вимог Правил, працівників, які обслуговують електроустановки, необхідно забезпечити усіма необхідними засобами захисту, навчити правилам користування цими засобами і зобов’язати застосовувати їх для створення безпечних умов праці.

За результатами проведеного заходу працівникам ПП «Подільськенерго» рекомендовано забезпечувати додержання вимог охорони праці під час виконання робіт в діючих електроустановках.