gov.ua Державні сайти України
Пошук

Рівненщина: про дотримання вимог безпеки праці у виробництві котлів наголошено працівникам ТОВ «ВАРМХАУС груп»

18 січня 2022

Інформаційно-розяснювальний захід відбувся в ТОВ «ВАРМХАУС груп» у рамках позапланової перевірки характеристик продукції у виробника, що здійснили посадовці Управління Держпраці у Рівненській області. Підприємство виготовляє широку лінійку твердопаливних водогінних котлів. У ТОВ також проводять розробки більш потужних котлів з автоматичним завантаженням палива. Тут розширюють виробництво, впроваджують нову техніку і, відповідноприймають на роботу нових працівників.

Враховуючи, що в процесі виробництва виконуються роботи підвищеної небезпеки та експлуатується відповідне обладнання, посадовці Управління провели інформаційно-розяснювальну бесіду. Було наголошено на дотриманні вимог безпеки праці під час експлуатації газорізального та електрозварювального обладнання, виконання фарбувальних робіт.

Посадовці Управління Держпраці окреслили вимоги до розміщення обладнання з урахуванням потенційно небезпечних зон та перебуванням у цих зонах працівників. Надали також рекомендації щодо проведення навчання працівників, утримання обладнання в справному стані шляхом дотримання настанов заводів-виготовлювачів та своєчасних технічних оглядів і експертних обстежень.

Під час спілкування з керівниками та працівниками підприємства було наголошено на неухильності дотримання вимог трудового законодавства та належного оформлення трудових відносин.