gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Херсоні розпочато планову перевірку стану охорони праці в міській клінічній лікарні

17 січня 2022

Комісією ГУ Держпраці у Херсонській області з 13 січня проводиться планова перевірка щодо дотримання вимог законодавства з охорони праці на Комунальному некомерційному підприємстві «Херсонська міська клінічна лікарня імені Афанасія і Ольги Тропіних» Херсонської  міської ради.

У лікарні здійснюється експлуатація обладнання підвищеної небезпеки: систем газопостачання, посудин, що працюють під тиском, електричного устаткування, ліфтів та кисневого устаткування.

В ході перевірки посадовці ГУ Держпраці особливу увагу звертають на дотримання вимог безпеки при експлуатації обладнання для споживання кисню, оскільки потужності споживання кисню в лікарні у зв’язку з пандемією збільшено. Проведено превентивні заходи з медичними працівниками у відділеннях, де використовується кисень.

На нараді у КНП «Херсонська міська клінічна лікарня імені Афанасія і Ольги Тропіних» присутніх ознайомлено зі станом виробничого травматизму в області і зазначено, що працівники підприємства мають дотримуватися правил охорони праці при експлуатації діючих електроустановок, підіймальних споруд, посудин, що працюють під тиском.