gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Миколаєві з представниками міської лікарні обговорили забезпечення належного прийняття в експлуатацію нової кисневої станції

13 січня 2022

Посадові особи Управління Держпраці у Миколаївській області провели інформаційний захід у Міській лікарні № 1 м. Миколаєва, яка нещодавно отримала на баланс нову кисневу станцію виробничою потужністю до 300 літрів кисню за хвилину. Станція вироблятиме кисень відповідно до потреб лікарні та переходить в режим очікування, коли система не використовується.

В рамках заходу посадові особи зосередили увагу на дотриманні усіх умов розміщення об’єкта, наявності організації, яка здійснюватиме монтаж, дозвільних документів Держпраці,  проведенні навчання та перевірки з питань охорони праці осіб, відповідальних за безпечну експлуатацію виробничого об’єкта.

Представників лікарні застерегли про ризики, пов’язані з експлуатацією кисневого обладнання, та ознайомили з переліком запобіжних заходів, дотримання яких стане на заваді нещасним випадкам та можливим аваріям під час експлуатації кисневої станції.