gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: працівникам ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Хмельницькій області» – про попередження виробничого травматизму

05 січня 2022

З метою профілактики виробничого травматизму в медичних закладах фахівцями відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області проведено семінар для працівників ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Хмельницькій області»

В ході семінару роз’яснено вимоги охорони праці задля безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки, дій працівників та посадових осіб в разі настання нещасного випадку на виробництві.

Також з присутніми обговорено проблемні питання щодо безпечної експлуатації кисневих балонів і систем трубопроводів з киснем. Зокрема, стосовно їх безпечного транспортування, зберігання та перевезення порожніх балонів, а також стосовно їх експлуатації, ремонту та технічного обслуговування.

За результатами семінару працівникам ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Хмельницькій області» рекомендовано впроваджувати заходи щодо профілактики виробничого травматизму та забезпечувати дотримання посадовими особами та працівниками закладу вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.