gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Хмельниччині між Управлінням Держпраці та Митницею підписано Меморандум про співпрацю

31 грудня 2021

Начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олександр Малюзін та начальник Хмельницької митниці Вадим Валігурський підписали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння.

Метою підписання угоди є взаємодія між сторонами в рамках здійснення ними повноважень у сфері державного ринкового нагляду та контролю нехарчової продукції задля недопущення ввезення на митну територію України та поширення на вітчизняному ринку нехарчової продукції, що становить серйозний ризик суспільним інтересам.

У рамках Меморандуму сторони домовилися про організацію та проведення спільних заходів з державного ринкового нагляду, про обмін даними та інформацією у процесі реалізації спільних цілей, а також поширення інформації про всі заходи, що здійснюються згідно з угодою тощо.

У підсумку сторони дійшли взаємної згоди та порозуміння стосовно співпраці, адже лише спільними зусиллями можливо мінімізувати кількість нехарчової продукції із ознаками невідповідності встановленим вимогам та стимулювати підприємців вводити в обіг безпечну продукцію.