gov.ua Державні сайти України
Пошук

Київщина: на будівельних об’єктах столиці триває інформаційно-роз’яснювальна робота з питань попередження виробничого травматизму

29 грудня 2021

Посадові особи відділу нагляду у будівництві ГУ Держпраці у Київській області провели у столиці на будівельному майданчику ТОВ «МОНОЛІТ БУДСЕРВІС» інформаційно-роз’яснювальний захід, спрямований на попередження виробничого травматизму та аварій під час виконання робіт підвищеної небезпеки.

Участь у робочій зустрічі також взяли відповідальні за безпечну роботу на будівельному об’єкті: керівництво ТОВ «МОНОЛІТ БУДСЕРВІС», начальники дільниць, виконроби, майстри.

Посадовці ГУ Держпраці наголосили на основних причинах аварій та нещасних випадків, які трапляються на будівельних об’єктах, зокрема при виконанні робіт на висоті, експлуатації вантажопідіймальних кранів.

Присутнім також було акцентовано на обов’язковому отриманні дозволів на експлуатацію та декларацій відповідності матеріально-технічної бази з питань охорони праці та промислової безпеки. Окремо наголошено на недопуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Інформаційно-роз’яснювальна робота, спрямована на попередження нещасних випадків на будівельних об’єктах, триватиме й надалі.