gov.ua Державні сайти України
Пошук

Херсонщина: про підбиття підсумків виконання тристоронньої угоди щодо регулювання основних принципів реалізації соціально-економічної політики та трудових відносин

28 грудня 2021

Перший заступник начальника ГУ Держпраці у Херсонській області Яна Скуратовська взяла участь у засіданні обласної тристоронньої соціально-економічної ради.

Під час заходу члени ради проінформували про виконання Територіальної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики та трудових відносин у Херсонській області на 2019 – 2021 роки, яку укладено між Херсонською обласною державною адміністрацією, Об’єднанням організацій роботодавців Херсонщини та Херсонською обласною міжгалузевою радою професійних спілок за 2021 рік.

На засіданні також було обрано голову обласної тристоронньої соціально-економічної ради та прийнято рішення про підготовку пропозицій до розробки проекту Територіальної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики та трудових відносин у Херсонській області на 2022 – 2024 роки.

ГУ Держпраці у Херсонській області і надалі співпрацюватиме з профспілками обласного та галузевого рівня, обласною організацією роботодавців. Така співпраця у 2021 році була підкріплена спільними заходами до Всесвітнього Дня охорони праці, підписанням нової двосторонньої угоди про взаємодію та співпрацю в сфері охорони праці та дотриманні законодавства про працю з обласною міжгалузевою радою профспілок Херсонської області, обласною організацією роботодавців.