gov.ua Державні сайти України
Пошук

Черкащина: на колегії Управління Держпраці підбито підсумки роботи за 11 місяців

24 грудня 2021

Під головуванням начальника Управління Держпраці у Черкаській області Олени Лазарєвої, за участі директора ДП «Черкаський ЕТЦ» Сергія Бондаренка та представників підприємств області проведено розширене засідання колегії Управління.

Керівники запрошених підприємств, де протягом року сталися нещасні випадки зі смертельним наслідком, прозвітували про виконання рекомендацій комісій за результатами проведених спеціальних розслідувань нещасних випадків.

Учасники засіданні колегії розглянули підсумки проведеної інспекційної кампанії з питань виявлення неоформлених трудових відносин; стан організації роботи Управління з питань здійснення державного ринкового нагляду і надання адміністративних послуг; підсумки виконання завдань, визначених дорученнями Держпраці щодо зниження рівня виробничого травматизму у будівельній і лісовій галузях.

За результатами засідання колегії учасники напрацювали основні заходи з підвищення ефективності роботи посадових осіб Управління, намітили пріоритети подальшої діяльності.

Підбиваючи підсумки засідання колегії, Олена Лазарєва закликала посадових осіб Управління і надалі активно спрямовувати зусилля на зниження рівня незадекларованої праці, приділяти більше уваги проведенню превентивних заходів з метою усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів та збереження здоров’я і життя працівників.