gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Хмельниччині триває робота з погодження річних планів розвитку гірничих робіт на 2022 рік

22 грудня 2021

Відповідно до затвердженого графіку, суб’єкти господарювання, які видобувають корисні копалини відкритим способом на території Хмельницької області погоджують Плани розвитку гірничих робіт на наступний 2022 рік в Управлінні Держпраці у Хмельницькій області.

Завідувачем сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Хмельницькій області Геннадієм Сіньковим проведено чергову робочу зустріч з представниками підприємств, з метою погодження Плану розвитку гірничих робіт.

Наразі Управлінням розглянуто та погоджено плани розвитку гірничих робіт 10 підприємств Хмельниччини.

Саме складання Плану розвитку гірничих робіт забезпечує своєчасний та рівномірний видобуток корисних копалин в плановому періоді, а також є обов’язковим і важливим документом гірничого підприємства, на основі якого плануються проектні рішення всіх підрозділів.

Акцентовано увагу, що невиконання вимог охорони надр та охорони праці користувачем надр є порушенням законодавства, що у свою чергу передбачає притягнення суб’єкта господарювання до відповідальності згідно з чинним законодавством.

В ході робочої зустрічі наголошено, що основним завданням Плану розвитку гірничих робіт є забезпечення виконання Плану видобутку корисних копалин та підвищення ефективності роботи кар’єру.