gov.ua Державні сайти України
Пошук

Вінниччина: про вжиття невідкладних заходів щодо безпечного використання газу та запобігання виникнення аварій, пов’язаних з використанням газу у побуті

21 грудня 2021

В Управлінні Держпраці у Вінницькій області під головуванням першого заступника начальника Управління Володимира Боковця проведено засідання колегії про вжиття невідкладних заходів щодо безпечного використання газу та запобігання виникнення аварій, пов’язаних з використанням газу у побуті.

У заході взяли участь директор ТОВ «Газпостачсервіс» Яворовський В.М., директор ТОВ «Газовик» Ярошович М.Й., головний інженер АТ «Вінницягаз» Марійчук Є.О., керівники та головні спеціалісти АТ «Вінницягаз».

Під час засідання розглянуті питання стосовно вжиття невідкладних заходів щодо безпечного використання газу та запобігання виникнення аварій, пов’язаних з використанням газу у побуті, безпечного виконання робіт з експлуатації та технічного обслуговування споруд систем газопостачання та запобігання нещасних випадків при виконанні робіт.

Колегією було заслухано керівників підприємств щодо вжитих заходів з безпечного використання газу та запобіганню виникнення аварій, пов’язаних з використанням газу у побуті, організації інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо дотримання вимог безпеки під час використання газу в побуті серед абонентів через засоби масової інформації.

Довідково:

Від початку 2021 року у Вінницькій області зафіксовано 5 випадків аварій, повязаних з використанням газу у побуті. У результаті зазначених випадків отримали травми – 8 осіб, 4 з яких загинули.