gov.ua Державні сайти України
Пошук

Привітання з професійним святом – Днем металурга

15 липня 2016

З днем металургаШановні працівники металургійної галузі!

Щиро вітаю з професійним святом металургів, гірників, збагачувачів – усіх, хто наполегливо працює і віддає частку свого життя металургійній галузі!

Продукція металургів славиться високою якістю, вона оцінена і затребувана на вітчизняному та світовому ринках, служить надійною запорукою безпеки і стабільності держави, зростання добробуту громадян. Незважаючи на певні економічні труднощі сьогодення, гірничо-металургійні підприємства України продовжують надійно працювати, вкладаючи свій внесок у соціальний та економічний розвиток країни.

У металургійній галузі, як ні в одній іншій, актуальними є відомі слова «Гідна робота – це безпечна робота». Ви – передбачливі, обережні, мислите наперед і знаєте, що від однієї помилки може залежати найголовніше – життя Ваше та колег! Безпечна праця металурга – запорука успіху та нових досягнень у самій галузі! А Ваша почесна і нелегка робота багато в чому визначає не тільки майбутній економічний потенціал, а й оборонну міць нашої держави.

Я переконаний, що всі намічені плани на європейський розвиток держави досягаються і завдяки взаєморозумінню, цілеспрямованій та злагодженій роботі працівників металургійних підприємств, адже металурги завжди були  і будуть уособленням гідної працьовитої людини, щедро наділеною відвагою та бажанням працювати задля блага та кращого майбутнього свого народу.

Вітаючи з професійним святом, дозвольте від душі подякувати Вам, шановні металурги, за щоденну працю, відданість нелегкій справі, вклад у розвиток країни. Дякую Вам і за те, що Ви ніколи не полишаєте роботу на півшляху, та й навіть більше – з радістю передаєте молодій зміні знання і досвід старшого покоління!

Прийміть побажання міцного здоров’я, благополуччя, нових професійних досягнень! Гідного та щасливого життя Вам та вашим родинам!

З повагою

Роман Чернега

Голова Державної служби України з питань праці