gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Чернігівщині проведено планову перевірку приватного багатопрофільного підприємства «Вимал»

25 листопада 2021

Відповідно до Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державної служби України з питань праці на 2021 рік посадові особи Управління Держпраці у Чернігівській області провели планову перевірку додержання вимог законодавства у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці на ПБП «ВИМАЛ».

Під час заходу контролю встановлено, що служба охорони праці на підприємстві функціонує на достатньому рівні. Положення, інструкції та інші акти з охорони праці, що діють у межах підприємства, встановлюють правила виконання робіт і поведінки працівників, розроблені у встановленому порядку та наявні. Проводяться навчання та перевірка знань з охорони праці працівників та спеціалістів з охорони праці відповідно до вимог чинних нормативно-правових актів.

Втім, за результатами перевірки на підприємстві було виявлено 63 порушення, складено відповідний акт, видано обов’язковий до виконання припис щодо усунення виявлених порушень, посадові особи підприємства, які допустили порушення, притягнуті до адміністративної відповідальності.