gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: про безпечне використання медичного кисню говорили на телеканалі UA:Поділля-Суспільне

24 листопада 2021

На телеканалі UA:Поділля-Суспільне в прямому ефірі програми «Сьогодні. Головне» говорили про безпечне використання медичного кисню закладами охорони здоров’я.

До обговорення проблемних питань долучилися посадовці Управління Держпраці у Хмельницькій області:  начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Валерій Закотянський та заступник начальника відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Сергій Петрушенко.

Під час розмови посадовці розповіли, які основні вимоги безпеки під час експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем та хто відповідає за їх справний стан в закладах охорони здоров’я.

Окремо акцентували увагу глядачів на небезпеках, що виникають при роботі з медичним киснем, а також вимогах до підготовки працівників, що виконують роботи з відповідним  обладнанням, що працює під тиском.

Наголосили, що  інспекторами Управління Держпраці систематично проводяться інформаційні заходи з метою  запобігання виникненню нещасних випадків під час експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем.