gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Одещині з працівниками ВОС «Дністер» обговорено питання профілактики виробничого травматизму на об’єктах житлово-комунального господарства

19 листопада 2021

На Одещині водопровідні очисні споруди «Дністер» філії «Інфоксводоканал» ТОВ «Інфокс» відіграють значну роль у системі централізованого водопостачання області (очищення питної води з р. Дністер). Тому фахівці ГУ Держпраці систематично контролюють стан охорони праці на зазначеному об’єкті. 

Так, нещодавно представники ГУ Держпраці  напередодні планової перевірки ВОС «Дністер» провели круглий стіл з питань охорони праці з працівниками підприємства.

Посадовці ГУ Держпраці поінформували учасників заходу про стан виробничого травматизму на об’єктах житлово-комунального господарства, причини та обставини нещасних випадків, заходи, спрямовані на запобігання виникнення випадків виробничого травматизму. Особливу увагу було зосереджено на основних причинах та обставинах нещасних випадків під час виконання робіт в колодязях, траншеях, котлованах, замкнутому просторі, а також робіт на висоті та основних вимогах безпеки під час організації цих робіт.

Окремо обговорено вимоги безпеки під час виконання газонебезпечних робіт, необхідність забезпечення працівників засобами колективного та індивідуального захисту, засобами контролю газоповітряного середовища тощо.