gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: працівникам ТОВ НВФ «АДВІСМАШ» роз’яснено основні вимоги безпеки під час виконання металообробних робіт

15 листопада 2021

Посадові особи відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Хмельницькій області в ході семінар-наради роз’яснили працівникам ТОВ НВФ «АДВІСМАШ» основні вимоги безпеки під час виконання металообробних та механоскладальних робіт.

Присутнім працівникам ТОВ НВФ «АДВІСМАШ» наголошено на обов’язковому утриманні у безпечному технічному стані обладнання, машин і механізмів, деталі яких рухаються та/або обертаються.

Проаналізовано стан виробничого травматизму в галузі машинобудування за десять місяців поточного року. Крім того, виокремлено основні причини та обставининастання нещасних випадків в зазначеній галузі.

Детально обговорено з інженерно-технічними працівниками підприємства порядок та строки проведення інструктажів з питань охорони праці.

Окремим питанням було розглянуто дотримання вимог забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту.

В ході наради обговорено також інші питання щодо стану охорони праці на підприємстві, зокрема, дотримання працівниками  трудової дисципліни.

За результатами семінар-наради працівникам ТОВ НВФ «АДВІСМАШ» рекомендовано звертати посилено увагу на такі питання:

– забезпечувати належне функціонування системи управління охороною праці підприємства ТОВ НВФ «АДВІСМАШ»;

– забезпечувати працівників засобами індивідуального захисту відповідно до норм комплектування та посилити контроль за їх експлуатацією та зберіганням;

– посилити контроль за виробничою дисципліною працівників під час під час експлуатації верстатного обладнання;

– посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною.