gov.ua Державні сайти України
Пошук

Волинь: під час робочої зустрічі обговорено шляхи співпраці між Управлінням Держпраці та Федерацією профспілок

01 листопада 2021

Начальник Управління Держпраці у Волинській області Олександр Козлюк провів робочу зустріч з головою Федерації профспілок Волині Іванною Дубинкою-Філозоф.

Під час зустрічі сторони обговорили шляхи співпраці, опираючись на раніше підписану угоду, згідно з якою визначено напрями соціального партнерства.

Сторони домовилися сприяти одна одній у реалізації повноважень і прав, визначених законодавством, зокрема, здійснювати обмін публічною інформацією про стан охорони праці, рівень виробничого травматизму та профзахворювань. Також обумовлено шляхи спільної роботи в напрямі додержання законодавства про працю, зокрема тих питань, які стосуються задекларованої праці.

Олександр Козлюк висловив сподівання, що з метою посилення ефективності державного нагляду та громадського контролю за додержанням законодавства як про працю, так і про охорону праці, Управління Держпраці спільно з Федерацією профспілок надалі активно співпрацюватимуть, спрямувавши зусилля на проведення спільних превентивних заходів, а також навчання та тренінгів для інспекторського складу.