gov.ua Державні сайти України
Пошук

Київщина: у ПП «УКР-ПЕТРОЛЬ» відсутній дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки

19 жовтня 2021

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо протидії нелегальному обігу пального в Україні посадові особи відділу нагляду за об’єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті Головного управління Держпраці у Київській області провели позапланову перевірку в ПП «УКР-ПЕТРОЛЬ», яке має 1 АЗС в місті Києві.

Під час перевірки виявлено 17 порушень. Серед них: відсутній дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки (злив/налив нафтопродуктів), відсутній дозвіл на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (повітряні лінії електропередавання), відсутня декларація на виконання робіт на висоті, опосвідчення електроустановок проведено з порушенням, працівники не пройшли навчання з питань охорони праці, працівники не пройшли спецнавчання та інші.

По завершенню перевірки посадові особи склали акт, вручили припис. Головне управління Держпраці у Київській області підготувало позов до суду на заборону, направило листи до Нацполіції та прокуратури.