gov.ua Державні сайти України
Пошук

Херсонщина: ГУ Держпраці та територіальне управління Асоціації платників податків підписали Меморандум про співпрацю

07 жовтня 2021

Сьогодні, 7 жовтня, начальник ГУ Держпраці у Херсонській області Віталій Берлим та голова Ради територіального відділення АППУ в Херсонській області Олександр Максименко підписали Меморандум про співробітництво та партнерство між органом державної влади та громадською опганізацією.

Цей документ є публічною угодою та декларує спільне прагнення втілювати у життя ефективні форми співпраці для створення сприятливих умов розвитку області, захисту інтересів підприємців та працівників.

Меморандум передбачає консолідацію зусиль щодо попередження порушень роботодавцями вимог законодавства про працю, викорінення неоформлених трудових відносин, поліпшення безпеки та охорони здоров’я працівників на роботі, а також щодо посилення ролі громадянського суспільства у реалізації державної політики у сфері проведення економічних реформ та запобігання правопорушенням платниками податків.

На завершення сторони відзначили, що підписання Меморандуму – це один із кроків, який надає можливість будувати міцні партнерські стосунки, діалог порозуміння та створювати мікроклімат взаємної довіри і поваги між представниками бізнесу та влади.