gov.ua Державні сайти України
Пошук

Буковина: Управління Держпраці та територіальне відділення ВГО «Асоціація платників податків України» уклали угоду про співробітництво

27 вересня 2021

Очільники Управління Держпраці у Чернівецькій області та територіального об’єднання Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» підписали угоду про співробітництво та партнерство.

Підписи під документом поставили керівник територіального органу Державної служби України з питань праці Іван Луцак та голова Чернівецького  відділення  ВГО «Асоціація платників податків України» Ігор Місевич.

Метою поглиблення співпраці, зазначають підписанти, є спрямування зусиль, насамперед, на попередження порушень вимог законодавства про працю, мінімізування рівня не задекларованої праці, поліпшення стану охорони та гігієни праці на виробництві, попередження виробничого травматизму і таке інше.

У цьому напрямі зусилля  посадових осіб Управління Держпраці та учасників громадського об’єднання будуть спрямовані на організацію спільних заходів, зокрема, на налагодження ділових контактів з підприємцями Буковини, розширення форм співпраці з ними, проведення круглих столів, дискусій, обговорень, тренінгів та семінарів.

Меморандумом про співробітництво передбачено, що представники Держпраці  залучатимуться до заходів, організаторами яких виступатиме територіальна організація «Асоціації платників податків України», здійсненню інформаційно-аналітичної роботи задля  виявлення та усунення причин, що сприяють допущенню  членами Асоціації  порушень чинного законодавства про працю та охорону праці.

У свою чергу фахівці Управління залучатимуть представників громадської організації до  аналізу та обговорень положень законодавства України та законодавчих ініціатив у сфері повноважень, що належать до компетенції Держпраці.