gov.ua Державні сайти України
Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту наказу Міністерства економіки України „Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час експлуатації ліфтів”

24 вересня 2021

Проєкт наказу Міністерства економіки України „Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час експлуатації ліфтів” (далі – проєкт акта) розроблено з метою правового регулювання та визначення актуальних вимог безпеки під час експлуатації ліфтів.

Проєкт акта та аналіз регуляторного впливу доопрацьовано з урахуванням зауважень від Державної регуляторної служби України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні та Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проєкту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14;

e-mail: dsp@dsp.gov.ua; тел.: (044) 289-40-74.

Проект акта оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ „Діяльність” → підрозділ „Регуляторна діяльність”, розділ „Громадянам” → підрозділ „Консультації з громадськістю”).

Наказ

Мінімальні вимоги

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу