gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Кіровоградщині шляхом підписання Меморандуму закріпили співробітництво між Управлінням Держпраці та відділенням Асоціації платників податків

23 вересня 2021

22 вересня на базі торгово-промислової палати було підписано Меморандум про співробітництво та партнерство між Управлінням Держпраці у Кіровоградській області та територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Кіровоградській області.

Метою меморандуму є співпраця між сторонами та об’єднання зусиль щодо створення умов, спрямованих на додержання законодавства про працю, спільної участі у підготовці пропозицій по формуванню та реалізації державної політики у сфері податкових та трудових відносин.

Перед підписанням документу начальник Управління Держпраці Олександр Кухаренко та директор територіального відділення Асоціації платників податків Ігор Волков обговорили шляхи співпраці, майбутній обмін інформацією, проведення спільних заходів тощо.

Олександр Кухаренко також дав коротке інтерв’ю телеканалу TTV щодо реалізації напрямів діловогопартнерства, прописаних у Меморандумі.