gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Херсоні розпочато планову перевірку ТОВ «СІГРАН» з питань охорони праці та промислової безпеки

22 вересня 2021

21 вересня Головним управлінням Держпраці у Херсонській області розпочато планову перевірку дотримання вимог законодавчих, нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки на Херсонській судноремонтній дільниці Товариства з обмеженою відповідальністю “СІГРАН”.

Компанія надає послуги з судноремонту та спеціалізується на таких видах робіт: корпусні роботи; ремонт суднових двигунів, компресорів, насосів, фільтрів-вентиляційних установок, головних і допоміжних котлів і парогенераторів, теплообмінників; ремонт суднових трубопроводів і систем, в тому числі протипожежних; ремонт холодильних установок; обробка суднових приміщень. В штаті дільниці 50 працівників.

Під час перевірки посадовими особами ГУ Держпраці буде перевірено додержання товариством законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, організацію безпечного проведення робіт, зокрема робіт  підвищеної небезпеки тощо.