gov.ua Державні сайти України
Пошук

Дніпропетровщина: про дотримання вимог безпеки під час проведення та кріплення гірничих виробок – працівникам ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ»

22 вересня 2021

За участі працівників ВСП «ШАХТОУПРАВЛІННЯ ІМ. ГЕРОЇВ КОСМОСУ» ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» фахівцями відділу гірничотехнічного нагляду у вугільній промисловості у м. Павлоград управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Дніпропетровській області організовано та проведено круглий стіл на тему: «Дотримання вимог безпеки під час проведення та кріплення гірничих виробок».

Мета заходу – забезпечення ведення гірничих робіт відповідно до вимог законів України та правил безпеки.

Під час заходу працівникам шахтоуправління роз’яснено вимоги нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, обов’язкове дотримання яких попередить травмування та настання нещасних випадків.

Обговорювали: наявність і правильність ведення технічної документації. В ході обговорення було детально доведено, що не дозволяється ведення гірничих робіт без затвердження проекту та з відступами від нього.

Наприкінці заходу фахівці відділу звернулись до інженерно – технічних робітників підприємства із закликом, щодо належного користування законами України, правилами безпеки, правилами технічної експлуатації та іншими нормативно-правовими актами, що безумовно веде до зменшення аварійних ситуацій.