gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: розпочато планову перевірку з питань охорони праці та промислової безпеки АТ «Хмельницькгаз»

13 вересня 2021

Відповідно до річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік, розпочато планову перевірку АТ «Оператор газорозподільної системи «Хмельницькгаз».

АТ «Оператор газорозподільної системи Хмельницькгаз» буде перевірятися на предмет дотримання законодавства та нормативно-правових актів з охорони праці, в тому числі експертизи умов праці, гігієни праці, атестації робочих місць та промислової безпеки.

Особлива увага буде приділена дотримані вимог безпеки систем газопостачання, проведення навчання та перевірки знань персоналу АТ «Хмельницькгаз» щодо виконання робіт у вибухонебезпечних та пожежонебезпечних зонах.  Крім того, перевірятиметься наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази на виконання робіт підвищеної небезпеки.

Під час робочої зустрічі з керівництвом АТ «Хмельницькгаз» обговорено організацію гідних і безпечних умов праці, формування культури безпеки та гігієни праці на виробництві.

За результатами зустрічі обидві сторони заявили про готовність до співпраці та взаємодії  стосовно забезпечення безпеки та здоров’я працівників підприємства.