gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: роботодавців та працівників регіону поінформовано стосовно переваг використання задекларованої праці

30 серпня 2021

Фахівцями Упраління Держпраці у Хмельницькій області продовжується проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи для працівників та роботодавців регіону стосовно переваг легального працевлаштування. Зокрема, основні аспекти трудового законодавства роз’яснено підприємцям та працівникам Ганнопільської об’єднаної територіальної громади

В ході зустрічі наголошено на перевагах використання задекларованої праці роботодавцями, а також усіх соціальних гарантіях для працівників, що передбаченні трудовим законодавством.

Роз’яснено, присутнім, яка відповідальність передбачена за порушення законодавства про працю, зокрема, розміри штрафних санкцій, що чекають на роботодавців в разі використання незадекларованої праці.

У підсумку зазначено, що оформлення трудових відносин із найманими працівниками відповідно до законодавства, сплата податків та єдиного соціального внеску – це гарантований розвиток економіки України, покращення інвестиційного клімату, зростання рівня соціальної захищеності, благополуччя кожної сім’ї і гідні умови праці для кожного.