gov.ua Державні сайти України
Пошук

Вінниччина: посадовці Управління Держпраці взяли участь у профілактичних заходах під умовною назвою «Мігрант»

27 серпня 2021

26 серпня заступник начальника Управління Держпраці у Вінницькій області Сергій Гаєв взяв участь у розширеній робочій нараді щодо проведення в регіоні цільових профілактичних заходів  з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері з умовною назвою «Мігрант», що відбулася в Управлінні Державної міграційної служби України у Вінницькій області.

У координаційній нараді також взяли участь представники територіальних органів: Державної міграційної служби, Нацполіції, Служби безпеки України, прикордонної служби.

Посадовець Управління Держпраці зауважив, що участь фахівців Управління у спільних міжвідомчихзаходах обумовлена виконанням Постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 року за №823 – «Деякі питання здійснення державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю».

А також зазначив, що напрацьовані заходи державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю, в першу чергубудуть спрямовані на встановлення фактів допуску працівників-іноземців до роботи без належного оформлення трудових відносин.