gov.ua Державні сайти України
Пошук

Буковина: Управління Держпраці та Чернівецька обласна рада профспілок уклали угоду про співробітництво

19 серпня 2021

Угоду про співпрацю між Управлінням Держпраці та Чернівецькою обласною радою профспілок підписано сьогодні під час урочистого засідання президії ради профспілок.

Підписи під угодою поставили очільник територіального органу Держпраці Іван Луцак та голова обласної ради профспілок Володимир Барабах.

Під час підписання зазначено, що даний документ закріплює активну співпрацю між відомствами, напрацьовану минулими роками.


У вітальному слов
і керівник Управління Держпраці акцентував на активній взаємодії фахівців Управління та профспілкових органів, зокрема,  у роботі комісій з розслідувань нещасних випадків на виробництві, а також у роботі  комісій з розслідування випадків професійних захворювань.

Це стосується, зокрема, діяльності  комісій з розслідувань випадків захворювань медичних працівників гострою респіраторною хворобою СOVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.

Іван Луцак наголосив на тому факті, що з початку пандемії Управлінням Держпраці проведено 28 спеціальних розслідувань випадків захворювань медичних працівників на СOVID-19. І в роботі кожної із комісій представники профспілкових органів брали активну участь.