gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: розпочато планову перевірку з питань охорони праці АТ «Хмельницькобленерго»

05 серпня 2021

Відповідно до річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік, фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області розпочато планову перевірку акціонерного товариства «Хмельницькобленерго».

В ході проведення перевірки будуть розглядатись питання дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці в Районах електричних мереж (РЕМах) та в інших структурних підрозділах підприємства.

Особливу увагу буде приділено питанням дотримання працівниками вимог Правил безпечної експлуатації електроустановок, а саме: організаційних і технічних заходів безпечного виконання робіт в діючих електроустановках, дотримання вимог Правил експлуатації електрозахисних засобів, Правил охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання, Правил охорони праці на автомобільному транспорті та інше.

Під час робочої зустрічі з керівниками структурних підрозділів АТ «Хмельницькобленерго» обговорено основні аспекти щодо організації гідних і безпечних умов праці, формування культури безпеки та гігієни праці на підприємстві.

В ході наради її учасники заявили про двосторонню готовність до співпраці та взаємодії стосовно забезпечення безпеки та здоров’я працівників.