gov.ua Державні сайти України
Пошук

Одещина: розпочато планову перевірку ТОВ «Дельта Вілмар Україна»

27 липня 2021

Головним управлінням Держпраці в Одеській області розпочато планову перевірку Товариства з обмеженою відповідальністю «Дельта Вілмар Україна» в ході якої буде проконтрольовано додержання вимог законодавства у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці, праці, зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю та ін.

У плановій перевірці беруть участь посадові особи відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки, відділів управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки — нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки, нагляду на транспорті та зв’язку, нагляду в будівництві та котлонагляді, представники управління з питань праці: фахівці відділу з питань праці і заробітної плати.

Планову перевірку розпочато згідно наказу Головного управління від 16.06.2021 № 710, відповідно до вимог Конвенції міжнародної організації праці № 81, Конвенції міжнародної організації праці № 129, ст. 39 Закону України «Про охорону праці», ст.. 259 Кодексу законів про працю України, ст.. 5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» та згідно Плану заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) Державної служби України з питань праці на 2021 рік.

Довідково: Діяльність ТОВ «Дельта Вілмар Україна» — продаж, виробництво рослинних жирів, масел, спецжирів для кондитерської, хлібопекарської, молочної промисловості.