gov.ua Державні сайти України
Пошук

Хмельниччина: на хвилях українського радіо «Поділля-Центр» говорили про особливості проведення інспекційної кампанії

07 липня 2021

Начальник відділу організаційно-аналітичного забезпечення Управління Держпраці у Хмельницькій області Віталій Роздорожний на хвилях українського радіо «Поділля-Центр» в ефірі програми «В полі зору» розповів слухачам про особливості проведення інспекційної кампанії на території області, яка розпочалася з 1 липня в рамках Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік.

Посадовець розповів, які штрафні санкції вживаються до роботодавців та підприємств у випадку відсутності укладених трудових договорів із співробітниками.

Роз’яснив слухачам, що інспекційній кампанії, яка наразі проводиться, передувала масштабна інформаційно-роз’яснювальна робота, для того щоб роз’яснити підприємцям та працівникам вимоги трудового законодавства. А уже зараз, під час другого етапу роботи інспекції у полі зору працівників Держпраці та ДПС будуть роботодавці, які не відреагували на тривалу інформаційну кампанію та продовжують ухилятись від декларування найманих працівників.