gov.ua Державні сайти України
Пошук

Одещина: питання охорони праці обговорено з посадовими особами ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія»

18 червня 2021

Посадові особи ГУ Держпраці у Одеській області взяли участь у семінарі з охорони праці для працівників ДП «Український дитячий центр «Молода гвардія».

Фахівці поінформували присутніх щодо вимог законодавства з охорони праці. Довели до учасників семінару основні вимоги Закону України «Про охорону праці», Типового положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, Положення про розробку інструкцій з охорони праці, проходження стажування і допуск працівників до роботи.

Також було роз’яснено працівникам дитячого оздоровчого закладу вимоги Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого ПКМУ від 17.04.2019 року № 337 (своєчасність надання повідомлень про нещасні випадки з працівниками закладу, склад комісії, терміни розслідування, відповідальність роботодавця за порушення вимог Порядку).

Зметою організації безпечної та безаварійної роботи дитячі оздоровчі заклади повинні дотримуватися основних вимог законодавчих і нормативно-правових актів з охорони праці.