gov.ua Державні сайти України
Пошук

Полтавщина: працівникам дитячих оздоровчих закладів – про поліпшення стану безпеки праці

19 квітня 2021

Посадовці Управління Держпраці у Полтавській області працюють над поліпшенням стану безпеки праці у суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у дитячих та інших оздоровчих закладах. Також беруть участь у роботі комісії з прийняття їх готовності до безпечного функціонування, зокрема, у літній період.

Днями на профілактиці виробничого травматизму було зосереджено працівників Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зоряний» ( с. Потоки) та Філії КЗ «ДЗОВ «Зоряний» СОК «Супутник» (с. Дмитрівка).

Посадовці сектору нагляду в АПК та СКС звернули увагу працівників цих закладів на дотримання вимог безпеки під час проведення оздоровлення в закладі. Разом з учасниками семінару-наради з’ясували вимоги щодо забезпечення у необхідній кількості та правильного використання засобів індивідуального захисту.

Також посадовці наголосили на організації безпечної експлуатації транспортних засобів суб’єктами господарювання і на встановленні контролю з боку посадових осіб підприємства в частині дотримання працівниками вимог Правил дорожнього руху України під час експлуатації транспортних засобів.