gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Чернігівщині тривають інформаційні заходи до Дня охорони праці в Україні

16 квітня 2021

У рамках відзначення у 2021 році Дня охорони праці в Україні Управління Держпраці у Чернігівській області продовжує інформаційно-роз’яснювальну роботу на підприємствах газовидобувної галузі Чернігівщини.

Цього разу проведено семінар-нараду для керівництва та інженерно-технічного складу Олишівського промислового майданчика Боярського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» (смт. Олишівка Чернігівського району).


Основним питанням порядку денного семінару-наради були організаційні заходи щодо
підготовки та проведення у 2021 році Дня охорони праці в Україні. Посадові особи Управління Держпраці у Чернігівській області ознайомили присутніх із відповідним Планом заходів, підготовленим фахівцями Держпраці, опрацювали відповідні заплановані заходи у виробничих підрозділах підприємства, надали відповідні роз’яснення і рекомендації.

У контексті тематики і обраного девізу цьогорічного Дня охорони праці в Україні, було наголошено, що процес формування сучасної високої культури і відповідальності за збереження життя та здоров’я працівників можливий шляхом спільного формування та розвитку культури охорони праці через впровадження превентивних заходів, основним принципом яких має стати висловлювання «зацікавити, навчити та зробити питання охорони праці звичною та невід’ємною складовою нашого життя».

Крім того, державні інспектори Управління Держпраці у Чернігівській області звернули увагу керівництва підприємства на неухильне дотримання протиепідемічних карантинних обмежень і рекомендацій під час проведення заходів до Дня охорони праці в Україні.