gov.ua Державні сайти України
Пошук

Одещина: колективу ДП «Одеський державний цирк» роз’яснено питання правових норм щодо належного оформлення трудових відносин

01 квітня 2021

Посадові особи ГУ Держпраці в Одеській області взяли активну участь у семінарі-нараді у ДПОдеський державний цирк” на тему «Вимоги до системи управління охорони праці в Державному підприємстві».

На заході також були присутні представники керівництва ДПОдеський державний цирк”.

Головні державні інспектори поінформували учасників семінару щодо вимог Закону України «Про охорону праці», зокрема, про питання пріоритету життя і здоров’я працівників, повної відповідальності роботодавця за створення належних, безпечних і здорових умов праці.

Представники ГУ Держпраці ознайомили присутніх з основними вимогами Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів, наголосили на необхідності належного утримання електрогосподарства у закладі, а також експлуатації та обслуговування    електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів.

Учасникам семінару було роз’яснено питання забезпечення застосування правових норм щодо використання праці, належного оформлення трудових відносин, тривалості робочого часу, оплати праці.

Окремо було розглянуто питання попередження нещасних випадків на виробництві.