gov.ua Державні сайти України
Пошук

Дніпропетровщина: з працівниками ТОВ «ГІДРОБУДПРОЕКТ» проведено роз’яснювальну роботу з метою попередження виробничого травматизму у будівельній галузі

29 березня 2021

Посадовими особами відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку  управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Дніпропетровській області під час планової перевірки у ТОВ «ГІДРОБУДПРОЕКТ» проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з метою попередження виробничого травматизму у будівельній галузі. Крім того, надано технічні консультації щодо безпечної  експлуатації будівельних машин.

Також наголошено на неухильному дотриманні вимог НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві». Особливу увагу зосереджено на необхідності проведення навчання безпечним методам робіт, зокрема під час експлуатації будівельних машин.

Доведено інформацію стосовно аналізу нещасних випадків на підприємствах будівельної галузі у 2020 році та розглянуто причини їх виникнення.

Обговорено можливі заходи, які необхідно вживати для недопущення виникнення випадків травмування робітників під час виконання трудових обов’язків, особливо при експлуатації будівельної техніки в умовах щільної міської забудови.

Крім того, увага керівників підприємства зверталась на необхідність перевірки стану здоров’я робітників та дотримання карантинних заходів перед допуском до роботи та під час її виконання.