gov.ua Державні сайти України
Пошук

На Полтавщині перевірено 19 автозаправних станцій

24 березня 2021

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов, його заступник Євген Греков, представники установ і служб області взяли участь у нараді, яку провів Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль щодо протидії незаконному обігу пального. Підбили проміжні підсумки проведення відповідних заходів.

У регіоні продовжує функціонувати постійно діюча міжвідомча робоча група щодо ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами.

Олег Синєгубов зазначив, що є передумови, щоб ці перевірки були продовжені. Ціни на пальне мають бути знижені, але реалізатори пального пояснюють, що не можуть цього зробити через мережу незаконних АЗС. Відповідні перевірки робоча група проводитиме на Полтавщині й надалі.

Заступник голови облдержадміністрації Євген Греков поінформував, що в березні на Полтавщині члени міжвідомчої робочої групи провели 19 перевірок автозаправних станцій. Накладено арешт на 93,4 тонни пального на загальну суму близько 2,3 мільйона гривень. До складу робочої групи залучені органи податкової та фіскальної служб, поліції, ДСНС, Держпраці та Держекоінспекції