gov.ua Державні сайти України
Пошук

Донеччина: проведено заходи щодо виявлення порушень з незаконного обігу пального та нафтопродуктів у Костянтинівці та Волновасі

23 березня 2021

22 березня посадовими особами Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці та співробітниками УСР в Донецькій області та ГУНП України в Донецькій області під час проведення організаційно-практичних заходів щодо попередження, виявлення та документування правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом нафтопродуктів, виявлено факт реалізації пального на АЗС у м. Волноваха та у м. Костянтинівка Донецької області без спецдозволів на виконання робіт з підвищенної небезпеки.


У ході проведення огляду вищезазначених АЗС вилучено: 4 паливнороздавальні колонки для скрапленого газу (обладнання) на суму 1 млн гривень та 18657 літрів скрапленого газу на суму понад 300 тис. гривень.

На управляючого АЗС у Волновасі та директора АЗС у Костянтинівці складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 164 КУпАП, роботу АЗС припинено, обладнання вилучено, опечатано та залишено на відповідальне зберігання до остаточного рішення суду.