gov.ua Державні сайти України
Пошук

У Держпраці проведено добровільне, анонімне консультування і тестування (ДКТ) на ВІЛ за допомогою швидких тестів на робочих місцях

07 квітня 2016

Тест на ВІЛ 040  Державна служба України з питань праці є однією із виконавців Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки.

Відповідно до Положення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.2015 №96, однією із основних функцій Держпраці є забезпечення проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи з питань недопущення дискримінації на робочих місцях ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД.

07 квітня 2016 року в Державній службі України з питань праці за підтримки Міжнародної організації праці (МОП) Київським міським центром профілактики та боротьби зі СНІДом проведено добровільне, анонімне консультування і тестування (ДКТ) на ВІЛ за допомогою швидких тестів на робочих місцях.

У тестуванні взяли участь керівництво Держпраці та всі бажаючі працівники.

Держпраці є одним із перших центральних органів виконавчої влади, що провів ДКТ на ВІЛ для своїх працівників на робочих місцях.